Fredagschill.

Snart blire lite The Bourne Identity denna lugna fredagkväll. Chailatte och film är inte helt fel faktiskt.

Imorgon är det dock födelsedagsfirande på hög grad! Tell you more later.




Peace out dude, Jess


black is the new black



Anna och Jessica posar i fel kamera ?

onsdag

13 tjejer blev vi som drog ut denna onsdag -  Fler än jag trodde! De flesta skulle ju upp till skolan idag. Jag hade en svenska redovisnig, men det hindrade inte mig... Den gick faktiskt bättre än väntat!
Jag gillar Onsdagar! tycker det är mycket bättre utekväll än fre-lör...
VI träffades hos L först alla brudar, och förade lite. Sedan drog vi till Laroy. Vi fick armband till White Room så vi gick dit en sväng lite senare på kvällen. Det var skoj för jag har aldrig vart där.

Nu ser jag fram emot en lugn kväll. Ska se på Sex and the City, i min mysdress och dricka te!! Jag fick boxen av Perre och Iris i present.



xoxo Anna

.

Rock n' roll igår.


Roligt med kommentarer

Postat av: rutten ngr

Vad är det som lockar dig till laroy en onsdag? Är det schteekarna so bjuder på skumpa, de dryga vakterna, den dåliga diskjockeyn eller den ruttna lokalen? Du kanske bara går dit för att vara cool?

Postat av: Jessica

Vad är det som lockar mig till Laroy en onsdag förutom mitt trevliga sällskap av människor, de goda drinkarna, snygga personalen och den asgrymma musiken inne på dansgolvet. Inte mycket faktiskt! Men jag antar att de jag uppskattar får räcka för att jag ska dra mig ut i stockholmsnattens lugn. :)





Det är väll tur att människor är olika i alla fall! /Jess


Vad skriver jag!?

Haha, jag älskar ditt inlägg A!

" Jag måste säga att byxdress är det mest osmarta plagget man kan ha på krogen. Ska man gå på toa måste man ta av allting!.. " - Anna

Jag skrattade så mycket att jag känner att jag måste säga vad jag tänkte ; Jag tror inte killarna förstår varför det skulle vara så himla negativt med att du behöver ta av dig allting. ;)


Nu ska smarta jag fixa mig för att åka till min gamla skola (sorgligt men sant går jag inte kvar där). Glömde till exempel mitt busskort, plånboken och sminket hemma hos my love A i lördags.

Pusssss, Jess

hej

Jag håller på att träna för fullt på mitt argumenterande tal jag ska hålla imorgon. Varför man ska äta frukost!
Känner mig rätt nöjd, nu måste jag bara lära mig utantill. Jag vet inte vad det är med mig, men när jag har lärt mig ett tal/föredrag så kommer jag ihåg det jättelänge! Jag kommer  tex ihåg en presentation om Jane Austen från Eng B.. Nu när jag har både SvB och SvC samtidigt joppas jag att jag inte ska blanda ihop alla tal bara..

Black Party är det som gäller i morgon alltså. Många nätter har visst spenderats på Laroy senaste tiden.. 
Det känns som att jag redan använt alla mina svart kläder, både ons, fre, lör hade jag svart.. Jag har tittat igenom min garderob och det jag inte har använt är en svart byxdress. Jag måste säga att byxdress är det mest osmarta plagget man kan ha på krogen. Ska man gå på toa måste man ta av allting!..


Iris sötisen i byxdress - snyggt men osmart plagg.


xoxo Annaii

Svart

Imorgon är det blackparty @ laroy och då var man ju tvungen att införskaffa sig lite nya kläder. Svart svar och lite mer svart, kändes lite sorgligt att spendera endast på en färg. Sånt är livet!

Love, Jess

Toalettkön på laroy, där kan vad som helst hända

Med tanke på att vi inte berättat ens 50 % av vad som hände i lördags tänkte jag berätta en historia.

Jag, Anna, J, B, F och ev några till står i toalettkön på laroy. Då kommer det en tjej från ingenstans och säger att hon har diabetes och måste in på toaletten. Först tänkte vi inte så mycket på det. Men så försöker alla hennes kompisar följa med in på toaletten, det var då vi började reagera på att någonting inte stämde. "Men dina kompisar får inte följa med!?" "Ähhhhhm.................. Men min tjejkompis har mina sprutor!"

Vet inte om jag är så bra på att förklara, men vi blev i alla fall jättesura :) Fast nu är det mest roligt. hehe.


:)

Jason Mraz gör mig glad.

Vad händer denna vecka?

Efter en vecka med grymt nattliv och långa härliga "nätter" med sömn så är vi förväntansfulla vad denna vecka kan ge oss. :)

Skivor


Jag fick de här skivorna av min kära bror:
Radio dept - Pet Grief
Conor Oberst - Solo album
David Bowie - Ziggy Stardust
Har lyssnat ganska mycket på de och gillar de! De är ganska lugna och passar bra på kvällen och när man är lite trött. Hade aldrig hört Radio dept förut, men de var väldigt bra. Conor Oberst gillar jag och blev inte besviken på denna skiva. Kul med skivor för annars har jag nästan all musik på datorn..

xoxo Anna

Anna.

Till Anna: Jag registrerade precis våran blogg på bloggportalen.se !


Guetta love



Detta måste vara morgondagens bästa låt!

Bilder på facebook

För att kolla på bilder är det lättast att kolla på facebook tror jag. Kanske lägger upp lite här sen.


födelsedagsfirande nr 3

Vi hade en mysig middag hos mig, 9 tjejer, och flera tjejer anslöt senare under kvällen.
Vi begav vi oss till Sense, där det var massa Rudbecksfolk och det var ju lite skoj.. men vi ville inte hänga där hela natten så vi drog vidare till Laroy, där var det ganska mycket folk, mer än i onsdags.. 
  Vi delade på taxi hem från N (skönt att slippa gå 25min) Vivvi gjorde mig sällis i det annars tomma huset.. Klockan 5 satt vi och käkade ceasarsallad som blivit över från middagen. mums.
  Sedan min födelsedag i måndags har jag hunnit vara ute 3 ggr - ons, fre, lör. , men nu på söndagen känner man sig en aning seg, särskilt när man vet att man har en massa plugg framför sig.. Jag är iallafall helnöjd med veckan/helgen som gått, tack till alla underbara vänner! :)
love, A


Lördagens födelsedagsfirande + nattklubbande

Annas födelsedagsfirande gick superbra, jag anlände vid klockan 5 och då blev det fullt upp med matlagning och sminkning (väldigt viktigt). När sen resten av gänget kom så åt vi gott och började förfesten.

På väg in mot stan kom L på att hon glömt sin legitimation hemma och var tvungen att ta en snabb "omväg" för att fortfarande hinna in i tid in till stan där vi skulle möta upp F och P. Kvällens festande började då hos Anna, sedan blev det Sense där vi i vanlig ordning träffade massvis med folk från min gamla skola. Men kvällen kan ju inte sluta där den började så vi drog vidare till Laroy där vi ägde dansgolvet totalt!

Vill inte förstöra det roligt med att berätta allt om kvällen så jag lämnar över ordet till Anna.

Pussar, Jess

Guetta love


Annan synvinkel på kvällen fredag.

Efter den jättemysiga middagen på sturehof där vi för övrigt såg Alex och bror schulman äta så drog vi till sense där vi inte hade den bästa tiden, F blev sextrakaserad och jag tappade bort Anna hela tiden.

När vi inte hittade Anna eller F kompisar så drog jag och F vidare till Laroy där det blev fullt ös på någon abonnerad fest, när klockan var typ 2 drog vi vidare till Berns där dansade vi riktigt mycket och hade roligt.

En rolig historia från Berns:

Jessica: Ursäkta, men vi stod faktiskt före er i kön.
Bitchen: *tyst och iskall blick*
Jessica: Men hallå, hör du vad fan jag säger, ställ dig längst bak i kön, vi kom före dig!
Bitchen: *tyst och iskall blick*
Jessica: Du är då inte den ända jävel som kan tränga dig i en toalettkö, KOLLA! *as sur*
Bitchen: ÄR DU TOLV ÅR ELLER?
Jessica: En gång var jag, själv då?
Bitchen: ÄR NI SÅ KISSNÖDIGA SÅ ATT NI KOMMER KISSA PÅ ER, GÖR DET DÅ, GÖR DE!
Pojkvän till bitchen: Tränger sig före hela kön och springer in på toa.
Bitchen: VARSÅGOD, GÅ NU DA, GÅÅÅ! *puttar på oss och är skitsur*

Sturehof

Efter skolan åkte jag hem till Jessica, där fick jag mitt hår fixat och blev sminkad (vilken lyx :) Vi åkte in till Stureplan, och jag blev bjuden på middag på Sturehof. Det var verkligen jättemysigt ! Efter den goda middagen mötte vi upp med F och hennes kompisar A och T, och vi drog till Sense.

Jag gick upp 8 i morse, för jag trodde nämligen att jag skulle jobba. Tydligen hade det blivit ett missförstånd och det var inte denna helg, vilket betyder att jag inte hade behövt stressa och åka hem tidigt.. Både bra och dåligt alltså, för nu kan jag ta det lugnt idag och inte åka hem tidigt ikväll. I kväll blir det tjejmiddag hemma hos mig opch sedan utgång. Så jag har lite att fixa nu!

Tack för igår Jessica!  / bff Anna


Trötta

Jag tycker det är lite roligt att vi blev 6 stycken som drog ut, 4 av de skulle till skolan dagen efter och jag hade möte klockan 8.30 på morgonen. :P. Men som A sa så var det en lyckad kväll.

Imorgon återkommer vi med vad som händer ikv, eftersom A fortfarnade inte vet vad jag har planerat för henne så kan jag ju inte heller meddela det här :)

Kramar på er sötnosar, love Jess


lill-lördag

Igår var det alltså utgång. 6 st tjejer var vi som träffades först hemma hos L på kungsholmen och sedan drog till Laroy. Vi var alla taggade och det blev en lyckad kväll.
   Min mobil var försvunnen under natten, och personen som hade den har ringt till olika nummer från min kontaktlista och tydligen sagt äckliga saker, men alla samtalslistor är raderade så jag vet inte vilka som han har ringt. Jag hoppas det inte var många. Nu har jag iallafall fått tilllbaka min kära mobil, som tur är. Jag fick åka och hämta den i söderort där den befann sig..
  Nu känner jag mig lite seg, efter bara 2 timmars sömn. Jag var nämligen tvungen att åka till skolan eftersom jag hade kemiprov första lektionen. Det kändes som att det gick jättebra hehe ( men vem vet det gick kanske asdåligt)
/A


Anna,Julia,Frida

Utgång onsd.


Imogon slår vi till stort, Annas och Paulinas födelsedagsutgång på cafét.

svar

Det känns Skön T.. haha  (se inlägget längre ner så förstår ni)
Jag ser fram emot fredag, då händer det något skoj, jag vet inte vad ännu för det är en överaskning tihi..  / A

Till Annabanana

Nu är det dagen efter din födelsedag Anna, hur känns det? Dagen du har längtat efter sen vi lärde känna varandra för några år sedan. Helt plötsligt kom dagen och den försvann ganska snabbt igen va?

Hoppas du längtar efter min present som du ska få på fredag :) !?

Love, Jess (Ps. Ändrade min hälsning till dig där nere i bloggen. kolla :) Ds)

weei

Idag är det min 18-årsdag och jag blir stor flicka. Tänk vad jag har sett fram emot denna dag, och nu är den helt plötsligt här!  Igår hade jag en liten kusinmiddag med mina kusiner mellan 15 - 25 år, det var mycket trevligt och jag fick fina presenter. Imorse fick jag frukost på sängen, det var myys :) Helgen som kommer blir det krogen (för första gången som 18 åring hehe)..  det kommer bli skoj! Nu måste jag återgå till skoldagen och min formgivnings lektion..


xoxo Annabanana


18 år

Grattis Anna Rylander på 18års dagen!

Önskar Jessica Jelvin, bästa kompis



S&G. The Boxer <3



Simon & Garfunkel - The Boxer

Wow, denna låten får mig att tänka på livet.

tack


Så kan det gå när man är snäll ;)

skön T

Det är skön T


Redbull

Anna: Vi kanske ska till Bad gastein vecka 9, Det är ju Redbulltävling då.
Iris: Vaddå, Den som kan dricka mest eller?

hahah ganska logiskt tyckte Iris. jag tyckte det var lite kul...

RSS 2.0