Gudfadern

Ikväll blir det en liten uppesittarkväll för min del med två bra filmer, Gudfadern och Gudfadern 2. Liten sammanfattning efter filmerna kommer ni såklart att få också!

Klicka här för att läsa om Gudfadern
Klicka här för att läsa om Gudfadern 2


Tyrol

I lördags var det tyrol och Battle of the Bands som gällde! Det var riktigt ös. Okej, kanske inte de två första banden. Gick dit endast för att min kompis pojkvän spelade och för att han har grymt bra sångröst.

När vi kom dit vid klockan 18 så gick vi först runt en stund på Grönan innan vi bestämde oss för att gå in på tyrol och kolla om det var någon från bandet där. Vi fick följa med backstage och träffa hela bandet och träffade även på lite människor från andra band som spelade den kvällen. De band som min kompis pojkvän spelade är ett tribute band till The Doors och de var faktiskt så grymma i lördags att de vann semifinalen och blir nerskickade till Swedenrock för att göra upp om finalen.

Fråga vem som helst som var där i lördags om hur grymma de faktiskt var! (Funderar till och med på att bli en groupie ;P).

/J

Filmtips.

Nu har jag kollat på en väldigt bra film och såklart så måste den bli nämnd. Jag hade väldigt mycket emot den tack vare titeln och början på filmen var också väldigt icke min typ av film. Kändes lite som någonting mellan apornas planet (som jag verkligen inte gillar) till någon sci-fi (stavas det ens så) liknade film.

Men som sagt, jag gillar den. Så trots detta så var jag tvungen att se den, vilket jag gjorde och den visade sig vara jättebra! Twelve Monkeys heter den och har både Brad Pitt och Bruce Willis med.

Ckeck it out please!


Dagens musik

Dagens album:  Moonbabies - Moonbabies At The Ballroom (2007).  Riktigt skön Indiepop! Jag älskar alla låtar och brukar lyssna igenom hela skivan men ska jag välja ut några låtar som du borde lyssna på så blir det nog;  Take Me To The Ballroom, som var den första låten jag hörde, War On Sound, som kanske är en av deras mer kända låtar, Shout It Out och Don't Ya Know..

Dagens citat/ordspråk

Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete.

Dirty Sexy Money

Nu måste jag ge er dagens serietips. Kollade på premiäravsnittet har verkligen fastnat för det, nu har jag suttit inne hela dagen och fortsatt kolla på avsnitt efter avsnitt efter avsnitt. Fy skäms, eller ja det har ju iof inte varit bra väder ute och har ingenting nyttigare att göra så.... I alla fall, Check it out!


Low

Bästa danslåten, för tillfället iafall.

Broadway

Den här låten är med i någon reklamfilm på mtv, kanske på andra också vilket jag i så fall inte sett. Men men, sjukt bra enligt mig :) /J



Söndagspartaj

Det skulle man aldrig kunnat tro, alltså att söndagar var en riktigt bra festdag. Det som är bakslaget med att gå ut på en söndag är väll att det blir en jobbig start på nästkommande vecka, annat än det är det verkligen bara nice!

Eftersom starten på gårdagen inte var bra, med tanke på den långa resan hem så kan jag faktiskt inte påstå att det var en dålig dag. Blev bjuden på skiva av V, tack så mycket. Träffade lite kompisar när jag väl var på plats så det var ju riktigt cool. Dansade nästan hela natten (eller i alla fall till klockan 3), efter det bar det av till Berns. Var inte där så länge eftersom det stänger kl 4 på söndagar men det var jättenice musik och sjukt bra stämning så det var värt "besväret" att ta sig dit ;). Men varför sluta festa tidigt när man inte behöver? Vi drog vidare till The Lab som faktiskt har öppet varje dag i veckan till klockan 5!

Allt för denna gång, eller såklart : Fortsatt festande på söndagar? /J


image57


Första doppet i år

Sommaren är här och det är underbart (även om man kommer sakna skidåkningen) 
Vi öppnade poolen i helgen och idag tog jag mitt första dopp! Det har dock inte hunnit bli så varmt än, 15 grader var det.. men väldigt uppfriskande iallafall.  Tyvärr har jag inte varit ute i solen och njutit så mycket som jag hade velat idag, eftersom jag har suttit och pluggat till fysikkursprovet som är imorgon.. 

Later dudes!   /A

image56

Slut på det roliga?

Det är inte sant, vintern är slut och det är evigheter kvar till en ny säsong!? Vad ska man ta sig till, det vattnas nästan i ögonen när jag tänker på hur lång tid det är kvar tills snön faller ner från himlen igen!!!! /J


Från himmel till jord

Måste börja detta inlägg med att säga att söderort inte var så farligt som vi trodde. Inget större ghetto (dock var det ganska mycket betonghus!), ganska bra lokaltrafik och dessutom lärde vi oss att haninge och huddinge ligger brevid varandra.

Det började med en jättegod middag hemma hos Anna, sen bar det av till söderort och mot alla de fördomar man kan ha om söderort! När vi kom dit visade det sig att våra tankar om hur det ser ut stämmer ganska bra. Ingen får ta illa vid men skulle kunna påstå att haninge (eller var det huddinge?) är en förstoring av malmvägen. Haha, nej så farligt kanske det inte var ;).

Kvällen rullade på och sen blev vi (Anna och Jessica) lite interna och började snacka om en "tävling" vi medverkar i. Vi var ju bortom stockholm förra helgen och han vi var hos hade ett par ganska -inte hela- men vackra skidor. Han och hans kompisar diskuterade vad de skulle göra med skidorna. En av grabbarna hade en jättebra och jätterolig idé, att man skulle hålla skidan lite snett så att man skulle kunna skicka en bulle på den in i en persons mun. När vi sen såg att de skulle tävla ut skidorna så hade vi en jättebra anledning till varför vi skulle vinna dem. I alla fall, vi började prata om vårat förslag och denna tävling med några personer som var med på det lilla partyt igår och vi kunde inte hålla oss för garv när vi skulle berätta denna roliga historia så vi blev mest dumförklarade av dessa personer.

image55
När vi skulle dra från, ja vart vi nu var, till ett landställe som är placerat i huddinge så kollade vi på en toppenresa som endast skulle ta ca 30 min. Vi skulle dock vara tvugna att gå cirka en km. När vi hoppade av bussen hade vi för det första ingen aning om vilket håll vi skulle gå och inte heller visste vi vart vi var!?. Vi började i alla fall att vandra men vi bestämde oss för att ringa SL's resehjälp och fråga hur man skulle gå, gick dock inge vidare. Precis i rätt sekund åker en Taxi förbi, som vi såklart stannar (hjälplösa som vi var). Vi snackar med honom lite och frågar om han kan köra oss för ett fast pris på 200 kr (det var ju trots allt typ en km och inte mer). Han är bestämd och säger att det kommer att kosta minst 300 kr för att köra oss dit vi ska. Enligt Jessica så var det för mycket pengar för att åka en km så hon säger att vi ska gå till närmaste tågstation istället och vänta på första tåget mot Märsta. Tack vare denna goda taktik så säger då taxichaffisen att vi får åka för 200 kr istället.

Efter att ha sovit i ca 2 timmar (om ens det) så bestämmer vi oss för att vi skulle börja röra oss hemåt och man får väll tacka den person som kom på att SL's reseplanerare! Som tur är bestämmer vi oss för att gå 10 minuten innan bussen egentligen skulle gå och tur är väll det för när vi är mitt emellan busshållsplatsen och stugan så kommer bussen. Vad ska man göra om inte få panik, så vi vinkar på bussen och viftar med våra busskort. Än en gång har vi tur med trafiken och snäll som han var stannade han bussen och släppte på oss. Pjuuuuh.

Nej, mer tur än sådär kan man inte ha. Tack för oss, we'll be back!


Out and away

Over and out, hörs imorgon!

Skrattar så jag gråter

Haha, detta var toppenkul! =D


Jag älskar Japanska shower verkligen!


TGI Friday

Favorit i repris. Äntligen fredag och det måste firas med shot och chill. Anna åkte hem till Jessica för att röka vattenpipa och shotta B52, vattenpipan gick dock förlorad pga av kolbrist. Som vanligt blev det mycket snack och lite verkstad (vuxet att lägga till lite ordspråk?), men det blev great det också. Inte mycket mer som kan tilläggas här nu då, förutom kanske lite engelska. Peace out dude!

Dagens ordspråk: Den som söker, han letar.
Annas första skiktade B52:or
(Från botten - Kahlúa, Baileys, Cointreau)
Anna lyckades på första (och andra) försöket med att skikta, vilket hon är oerhört stolt över! Jessica är också riktigt stolt över sin kamrat.

Morgon igen

Idag ska jag till skolan för första gången på en vecka, var där tisdag för en vecka sen och skrev på papper om att hoppa av gymnasiet. Vet inte om jag vill att alla ska veta det egentligen men det är i och för sig ingenting att gömma heller. Hoppade ju inte av för att jag var dålig i skolan, utan av diverse anledningar som jag inte känner för att ta upp. Det är nu fyra veckor sen jag gick i skolan sist och saknar skolan och kompisarna något så fruktansvärt! Är på bra humör nu för att jag för en gång skull ska besöka skolan.

Kram /J


Det var tider det!

När jag hör den här låten kollar jag tillbaka på det som varit och hänt. Underbara tider som dum och ung men även härliga stunder när man sitter ute i skogen vid en eld med kompisarna och spelar gura och sjunger (vilket jag dock inte kan men men de sjunger). Jason Mraz har en förevig plats i hjärtat med musiken som gör att hela kroppen smälter bort. Hoppas ni förstår vad jag menar. /J

Jason Mraz - I'm yours


Thought that everything was perfect

Denna låten är perfekt när man är ute på en springtur här ute i storskogen Upplands-Väsby. Den kanske känns rätt deppig, men den gör verkligen så att man orkar lite extra extra!

Plain White T's - Hate (I really don't like you)


Denna säsong har dock varit väldigt tuff för mig, eftersom jag tack vare inflamation i muskelfästena var tvungen att sluta med två av de saker som jag älskar mest, dans och skidåkning. Jag har inte kunnat träna innan denna vecka och nu får jag inte ge allt jag kan heller för då riskerar jag att få börja om på noll med att vila i 2 månader innan jag får röra på mig. Det är därför texten till den här låten är så passande ;).

Take care, love J

festival

Yees då var festival biljetterna bokade! Det ser ut som att det blir en festivalsommar i år igen. Först starta upp sommaren med Rock im Park i Nürnberg, Tyskland. Där jag var förra året, men den här gången hänger Hanna, en barndomskompis med. Vi bor hos brorsan som också ska med.
Sedan i slutet av Juni är det dags för Peace and Love, som jag också var på förra året. Så det blir lite repris på förra sommaren, men nya band och såklart nya härliga människor!

http://bands.rock-im-park.de/

http://www.peaceandlove.nu/

image50
Jag i Tyskland, chillar tills nästa band ska spela

image51
Arctic monkeys wooo

image52
festivalområdet

/A

Det suger ju

Jag har percis kommit på att jag suger på att göra pannkakor, form eller storlek kanske dock inte har någon vidare betydelse för de var ganska goda =) A får göra de nästa gång så hoppas jag på ett bättre resultat /J
image49

Dagens låt

Gillade denna låt grymt mycket, bra på morgonkvisten såhär =) /J

Kate Nash - Pumkin Soup

Chillerill

Inte helt fel med chillerill vid slussen med en Latte i handen. Precis hur en dag mitt i veckan borde se ut! Det är iof rätt mycket ljud och andra saker som stör tystnaden, men vad gör det när man har en bra kompis med sig? Typ ingenting!

image48

Top sportcars

Jag vet att A kommer tycka detta inlägg är helt värdelöst, men jag lägger upp det bara för att jag älskar det :).

Det är inte många som vet det och de som vet anser det ganska onormalt för en tjej; Jag älskar bilar. Ferrari, Audi, Weismann och allt annat roligt världen har att erbjuda.

Såg en artikel nyss om de mest populära sportbilarna på MSN??? Så jag lägger in det här också!

/J


1. Ford Mustang

Ford Mustang Click picture to enlarge

When the latest Mustang debuted in 2005, its flashback styling tapped into a deep well of American automotive lust. Its retro design - plainly displayed via round headlights, triangular windows, three-element taillights, and galloping-pony grille - only added appeal to one of the last affordable American sports cars. The Mustang continues to be one of the most popular cars in the Ford lineup, offering a variety of performance options, including a 300-horsepower V8 engine.



2. Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette Click picture to enlarge

Long an American icon, the current Corvette is also a world class, high-performance sports car. For the 2008 model year, a new LS3 6.2-liter V8 gives the Corvette an extra 30 horsepower and 24 lb-ft of torque. With the new mill cranking out 430 horsepower and 424 lb-ft of torque, it achieves an impressive 16 mpg in the city and 26 mpg on the highway. For a bit more punch there's the limited-edition Corvette Z06 that boasts a 7.0-liter V8 producing 505 horsepower. Need more power still? Later this year Chevrolet will bring out the Corvette ZR1, expected to put out more than 620 horsepower.


3. Nissan 350Z

Nissan 350Z Click picture to enlarge

Nissan brought back the legendary Z car in 2003 after being absent from the market for seven years. Available as a coupe or convertible, the 350Z is powered by a 3.5-liter V6 that delivers 306 horsepower. The NISMO 350Z was added for 2007, featuring a more aerodynamic look, a specially tuned suspension, Brembo brakes and lightweight forged-alloy wheels. NISMO is Nissan's performance products division.




4. Audi R8

Audi R8 Click picture to enlarge

The R8 is Audi's new two-seat, mid-engine sports car that incorporates racing technology from Audi's Le Mans-winning R8 race car. With the classic wide, low stance of a mid-engine exotic, the R8 shows off its 420-horsepower 4.2-liter aluminum V8 through a clear engine cover. The power is delivered to all four wheels through either a 6-speed manual or the R-tronic sequential manual gearbox. The R-tronic uses the same transmission and clutch as the 6-speed, but can operate the clutch and changes gears automatically.


5. Saturn Sky

Saturn Sky Click picture to enlarge

The Sky may be the first Saturn ever referred to as sexy, and the new roadster certainly turns heads. Sharing a platform with the Pontiac Solstice, the Sky's suspension is tuned differently to provide a more compliant ride. The base engine is a 2.4-liter 173-horsepower four cylinder, while the Sky Red Line's powerplant is a turbocharged 2.0-liter four producing 260 horsepower. Starting price for a 2008 Sky is around $25,000.



6. Audi TT

Audi TT Click picture to enlarge

The TT is Audi's iconic, sporty two-door coupe or roadster, named for the Tourist Trophy, a European motorsports event first run in 1905. Although still recognizable as a TT, the 2008 model has been completely redesigned from the ground up. Sleeker, stiffer, roomier, more powerful - Audi has taken everything that the TT was and built on it. Available with either a turbocharged four cylinder or more powerful V6, the TT features Audi's trademark quattro all-wheel drive as well as a choice of transmissions. The fully automatic top (standard on the TT 3.2, optional on TT 2.0T) retracts or rises in about 12 seconds and can be operated at speeds up to 25 mph.


7. Porsche 911

Porsche 911 GT2 (© Porsche Cars North America) Click picture to enlarge

The legendary rear-engine sports car, the 911 has managed to retain its trademark silhouette since its inception over 40 years ago. A number of versions are available, with the range-topping 911 Turbo cranking out 480 horsepower from its twin-turbocharged 3.6-liter flat-Six engine. With a high-tech all-wheel-drive system, the Turbo can lunge to 60 mph in just 3.7 seconds and hit 100 mph in 8.4 seconds using the standard 6-speed manual transmission. Opt for the 5-speed Tiptronic automatic transmission and acceleration times improve to 3.4 and 7.8 seconds. Porsche added its most powerful 911 to date, the 530-horsepower GT2, earlier in 2008.


8. Lamborghini Murcielago LP640

Lamborghini Murcielago LP640 Click picture to enlarge

Whenever a machine as exotic as the Murcielago hits the road, it can't help but turn heads. The latest iteration of this exotic sports car - the LP640 - only adds to the neck-snapping appeal. The restyled body features new bumpers front and back, larger air intakes, and rear lights designed with a single-piece lens. The LP640 is powered by a 640-horsepower 6.5-liter V12 engine. The V12's torque peak of 486 lb-ft (at 6000 rpm) is channeled through a new 6-speed transmission, a stronger rear differential and permanent all-wheel drive.


9. Ford Shelby GT500

Ford Shelby GT500 Click picture to enlarge

The most muscular of Mustangs, the GT500 is motivated by a supercharged 500-horsepower V8, which shares components with the discontinued Ford GT. It is easily the lowest cost 500-horsepower car on the road today, with an MSRP just shy of $43,000. This hot Mustang is the result of Carroll Shelby and the Ford Special Vehicle Team joining forces to produce a successor to the Shelby GT500 of the late 1960s. With classic Shelby design cues including dual stripes, aerodynamic body parts and 18-inch wheels, the GT500 is the most powerful factory-produced Mustang ever built.

10. Mazda MX-5 Miata

Mazda MX-5 Miata Click picture to enlarge

Introduced in the summer of 1989 as a 1990 model, the MX-5's quick steering, go-kart-like handling and sporty styling have helped the roadster land a spot in the Guinness Book of World Records as the best-selling two-seater sports car in the world. Following the trend of retractable hardtop convertibles, Mazda has added one to the MX-5 lineup. The retractable top adds only 75 pounds without reducing cargo room. Prices start under $21,000 for a 2008 Miata.




Källa: MSN News


House

Dansade house idag, alltid skoj. Tänkte passa på att tipsa om lite bra housemusik. Justice är mina favoriter just nu, jag älskar dom! (ska se dom på festival i tyskland snart, vilket jag ser fram emot) Jag har lyssnat på D.A.N.C.E rätt så länge nu och har fortfarande inte tröttnat! Det har sagts att dom är nya Daft punk, (Daft punk är iof oersätterliga) riktigt bra grejer alltså. Sen har vi ju Axwell och resten av Swedish house mafia, alltid bra såklart!

Hard fi - I Shall Overcome (Axwell remix)
Klaxons - As Above, So Below (Justice remix)


image46

Daft punk, de vaknade upp en dag och var robotar..

/A

Dagens låt

Detta är lätt favoritlåten för idag, har faktiskt ingen minne av att jag har hört den förut. Men den får mig att bli på toppehumör :) /J
The Hush Sound - Honey


Första gången

Idag var första gången jag försökte mig på sådanna här grejor i Photoshop, vet inte om det blev så lyckat. Men har väll lärt mig en del till nästa gång jag testar på det i alla fall! ;S /J

   

Attans!

Jessica i USA Idag skulle jag ha åkt iväg och köpt mig ett gymkort för att börja träna upp alla muskler i kroppen så att jag skulle kunna börja bowla, dansa och åka skidor igen. Men nu märker jag att stället där jag skulle köpa gymkort inte har något gym utan typ bara jympa? Torsk på mig! Borde ha förstått det lite tidigare tycker man, kanske är lite osmart ändå ;P
Så detta blir bara en till dag utan att få det man vill ha gjort, gjort. Sånt är livet bara.

/J

Amerikansk Pizza

Amerikansk pizza is the shit, en large pizza är nästan lika stor som en familjepizza i Sverige. Skulle faktiskt inte sitta helt fel en tråkig måndagsmorgon!
image39

Sommar och pipa

Riktigt härligt nu när det snart är sommar, att kunna sitta ute på kvällarna ta det lugnt och röka lite vattenpipa. Det ska tydligen bli den bästa sommaren på länge (vilket de iof säger typ varje år bara för att få läsare i tidningen), men kan ju nästan tro på det i år.

Mer snyggingbilder på oss.

 

Top 10

Känns segt att man inte har sett IMDb's top 10 filmer, de verkar ändå som att de är bra eftersom de har hyffsat mycket röster och ett väldigt högt snitt! :P Har faktiskt bara sett 4 av dessa filmer, måste ändras på! hehe.


1.9.1The Godfather (1972)275,657
2.9.1The Shawshank Redemption (1994)326,052
3.9.0The Godfather: Part II (1974)157,966
4.8.9Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966)91,142
5.8.9Pulp Fiction (1994)279,844
6.8.8Schindler's List (1993)186,871
7.8.8One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)140,477
8.8.8Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)196,802
9.8.8Casablanca (1942)121,967
10.8.8Shichinin no samurai (1954)68,415

/J

Dagens låt

Kände för lite Johnossi. Stockholmsrock by heart!

Family Values med johnossi är dagens bästa låt! =)



/J


David LaChapelle

Idag såg jag David LaChapelle's utställning på Factory, Nacka. Den pågår fram till 12 maj och jag kan verkligen rekomendera alla att gå dit! Fick i uppgift på fotoA att skriva om en fotograf och då valde jag David LaChapelle, passade bra att han ställer ut sina bilder här i Stockholm just nu. Hans bilder är otroligt häftiga! De är väldigt speciella och uttrycksfulla. Hade kunnat gå runt där hela dagen känns det som..  / A

   

Stockholm by night

Stockholm är verkligen en underbar stad att leva i, Jessica var ute med Jenny (en barndomskompis till Jessica) och vandrade runt lite. Starten tog plats på Stockholm Södra, via medborgarplatsen, slussen, kungsträdgården, rådmansgatan och slutade vid Stockholm Central.

Inte bara var det en promenad på 2 timmar utan även en tur på Djurgårdsfärjan över till Gröna Lund och tillbaka. Lite fina bilder på köpet, dock ingen bra kvalitet.....

Jessica på tåget Jessica och Jenny på Stockholm Södra Södra station Slussen, götgatan Gondolen Utsikt vid slussen Till färjan Gröna Lund Gröna Lund

Bilder från "bortom stockholm" ;P

Jessica och Elov Anna och Jessicas fötter på språng från Upplands-Väsby Tågresa Jessica posar Joar och Elov Elov och Johan Jessica och Johan Anna


Och om ni förstår saken rätt så kvalificerar sig inte de andra bilderna ? ;D

Bortom stockholm

Igår åkte vi iväg utanför Stockholms gränser, det blev en riktigt kul kväll med många nya (eller snarare bara nya) ansikten, bra stämning och allt annat som följer med en vild partykväll ;P.

Gårdagen började med att vi skulle in till stan för att shoppa, med det slutade i stress (utan någon som helst shopping) för att fixa dricka inför kvällen. Vi kom hem till Jessica 45 minuter innan vi skulle dra och hann inte ens sminka oss, vilket resulterade i en mycket rolig tågresa som mest innehöll att sminka sig. När vi kommer fram börjar förfesten och som sagt så blev det en mycket rolig festkväll.

Tågresan hem idag var dock lite segare när kroppen måste läka från kvällen som varit.

Lite bilder från gårdagen:

Jessica och Anna Förfest bortom stockholm Städning
Efter att förfesten hade passerat användes inte kameran. Attans!

Godmorgon

Ännu en ledig dag i detta härliga liv. Idag blir det att åka till stan och kolla på lite kläder, eventuellt fika och sedan massvis med hemligheter ;).

I helgen är det fullt upp med aktiviteter och vi kommer troligtvis att åka iväg till en klätterhall och testa våra "skills" med klätterväggen. Musklerna tar verkligen stryk av att arbeta sådär hårt när det annars inte är mycket träning inblandat i vardagen :P. Vi var iväg och tog någon licens för att få klättra och vara vad jag kallar saftyman nere på marken, men vi har inte varit där igen sedan dess. Så vi kände att det vore på god tid att vi åkte dit!

Kram på er! :)

Aston Martin i Spanien
Aston Martin

Torsdag....

Snart har denna dag försvinnit tack vare att man var upp sent igår, lite ångest på att sova bort dagen. Men i och för sig så är det ju en hel kväll kvar :) Kanske kolla på en bra film och käka lite gott? :)

Chokladslott i Norge

Planering!?

Vintern är slut men Anna och Jessica planerar redan hur nästa vintersäsong kommer att innehålla.

Jessica klättrar upp i backen för att raila utan skidor :)
Jessica påväg upp i backen.

Anna med sin bräda, i väsjö
Anna med sin förredetta älskling, numera är det skidor som gäller.

Valborg

Igår var det valborgsfirande, Anna och Jessica hade det trevligt hemma hos Jessica med god mat, vattenpipa och ändlöst mycket att prata om. Take care!

Shot by Jessica, B52
Riktigt god B52 gjord av Jessica
Ljus gör stämningen
Mysfaktor

Första inlägget

Vi kommer skriva om allt mellan himmel och jord, och vi börjar med att inviga bloggen med vackra bilder :) enjoy!

Jessica och Anna (loooong time ago)
Jessica och Anna

Baka bullar till Kungsberget is the shit
Och detta är det som gör våran vänskap stark! (och ett måste på en Kungsberget tripp)

RSS 2.0