Goodie.


The hush sound - Lions roar

Ordspråk

Smärta är bara vekhet som lämnar kroppen!

Dagens musik

Coldplays nya album kan varmt rekomenderas för er som inte redan har lyssnat på det!
 Violet hill och Viva la vida är hur bra som helst


Skollös = ?

Medans A har det bra i skolan sitter jag här med ingenting att göra om dagarna. Man kan ju dock inte säga att jag är arbetslös eftersom jag faktiskt ska arbeta nästa onsdag! Även efter det skulle jag faktiskt inte kalla mig själv arbetslös eftersom jag är sjukskriven från skolan, vilket gör mig till en skollös person!?

Just nu sitter jag bara här för att tagga till mitt lilla förkrök och utgången efter det! :)

Hoppas A har det bra på Gymnasiet.
love from Jess <3

skola

Då var man tillbaka i skolan efter ett underbart sommarlov, kanske det sista sommarlovet jag haft, vem vet.. Nu är det iallafall ett år kvar på min gymnasietid och det känns både läskigt och härligt. Det har gått så otroligt fort så jag blir nästan rädd. Nu är man äldst på skolan igen, det känns som om jag gick ut 9:an för inte alls länge sedan. Jag hade lite ångest inför att börja skolan igen men när jag väl kom dit kädes allt jättebra! Att ha lektioner med folk man känner och lunch med sina vänner gör att det blir bra trots ett tufft schema.
Arbetet med NT tidningen drog igång och jag blev chefsredaktör, vilket betyder mycket ansvar och jobb. Jag hoppas att jag inte blir allt för stressad denna höst, med SvB, SvC, EngC, KeA och allt plugg det innebär..  Nu ska jag ta det lugnt och träna yoga :) 
later dudes! A  

Skola

Idag börjar Anna trean på Rudbecks Gymnasium.

/Jessica

Jason Mraz

Vill bara förmedla att jag nu lyssnat på de flesta av Jason Mraz låtar och diggar hela bunten! Tror nästan att det blir av att dra på hans konsert som kommer att vara på Arenan i Stockholm den 27 September.


Köpenhamn dag 2

Efter några timmars sömn och några lingongrova var vi redo för en upptäcksfärd i Köpenhamn. Vi begav oss in till City där vi satte oss på ett café för att ta en latte, sedan strosade vi runt staden. Vi kom till vad som kändes som Köpenhamns SOHO (eller SOFO kanske) där vi hittade en butik som vi bara älskade, de hade vintage blandat med nya speciella grejer och allting var asballt! Det gick ju inte att köpa allt i butiken men vi kom ut med några bra köp, bl.a solbrillor. Sedan gick vi där och kände oss allmänt coola men efter ett tag tröttnade vi på det och satte oss på en restaurang och åt lite hmm frukost/lunch/middag.. Eftersom det var modeveckan, gick vi till hotellet där Paris Hilton bodde ( och såg henne åka förbi i hummer limousin)  för där var det en utställning. 

  När vi var tillbaka på hostellet tog vi en powernap och började sedan fixa oss inför kvällen ( innan vi började föra den här gången)  Klockan var cirka 17.00 och vi satte oss ute med Leffe och Göran och drack Champagne, senare på kvällskvisten fick vi sällskap av två tjejer från Borås och två Norskor och vi satt där ute och hade trevligt. 
  Sedan var det dags att dra ut, på vägen in mot city köpte vi smirnoff på 7eleven. Vi drog till nåt ställe och tog några shots och sen hamnade vi på AustralienBar.  Anna hade tur för det var hennes födelsedag (nästan) så¨det blev gratis Cosmopolitan. Många roliga människor träffade vi denna kväll också  bl.a danskarna vi träffat dagen innan.  Efter att ha festat i 12 timmar kände vi att det var tags att sova lite..

 

Köpenhamn dag 1

Nu ska vi börja berätta om vad som hände och vad som inte hände i köpenhamn när vi var där på besök.

Det började med att väckarklockan började ringa vid halv 5, vilken är tidigare än vad vi någonsin har gått upp denna sommaren! Kan man tänka sig vilken bra start på semestern det var!?...... Men vi gick i alla fall upp och fick skjuts till flygplatsen. Vi kom tidigare än vad vi behövde eftersom vi var så himla snabba på morgonen, dock lyckades vi hamna på fel terminal och var tvugna att gå i rask takt till rätt terminal, där kön för incheckning då var väldigt lång. Vi väntade och väntade. När det var 20 minuter kvar till flyget skulle lyfta var vi incheckade och klara.

Efter en dag i Köpenhamn med mycket gående och sittande inohus pga av regnet hamnade vi på hostellet där vi var tvugna att stanna tack vare det underbara regnvädret! Vi träffade "Göran" som var en trevlig prick från Uppsala, hans vän "Leffe" var liiiiiiiiite osocial men visade sig senare på dagen vara den största skojjare vi någonsin träffat. När klockan var 16.00 träffade vi en spanior som vi började förkröka med, smirnoff och schweppes :) och champangen får vi ju då inte glömma på spaggens födelsedag och allt. Efter det vilda förkröket så började vi fixa i ordning oss för kvällen, smink. hårfixning och allt som följer med.

När allt var klart begav vi oss mot "söder" där modevisningen i skateparken var (den alternativa såklart!). När vi gick på gatorna fick vi väldigt mycket uppmärkamhet i högklackat. Vi hittade inte till skateparken och satt oss då på en bar där vi drack våran första Cosmopolitan i vårat liv. När vi var påväg till city förstod vi att det skulle ta en evighet med högklackat, så vi hittade en "cykeltaxi".... Vilken var en kille med en fyrkantig plywood låda framför styret på cykeln. Vi lyckades övertala honom att vi skulle sitta i lådan och få skjuts hela vägen till city, där hans flickvän väntade på honom. När vi satt i lådan körde han som en galning och vi skrattade som aldrig förr! Något av de roligare upplevelsern.

Sen rann tiden iväg med några danskar på en Irish Pub. Öl och Sambucca = gooooot :).

For more information ask us, Jess & Annabanana


RSS 2.0