Köpenhamn dag 1

Nu ska vi börja berätta om vad som hände och vad som inte hände i köpenhamn när vi var där på besök.

Det började med att väckarklockan började ringa vid halv 5, vilken är tidigare än vad vi någonsin har gått upp denna sommaren! Kan man tänka sig vilken bra start på semestern det var!?...... Men vi gick i alla fall upp och fick skjuts till flygplatsen. Vi kom tidigare än vad vi behövde eftersom vi var så himla snabba på morgonen, dock lyckades vi hamna på fel terminal och var tvugna att gå i rask takt till rätt terminal, där kön för incheckning då var väldigt lång. Vi väntade och väntade. När det var 20 minuter kvar till flyget skulle lyfta var vi incheckade och klara.

Efter en dag i Köpenhamn med mycket gående och sittande inohus pga av regnet hamnade vi på hostellet där vi var tvugna att stanna tack vare det underbara regnvädret! Vi träffade "Göran" som var en trevlig prick från Uppsala, hans vän "Leffe" var liiiiiiiiite osocial men visade sig senare på dagen vara den största skojjare vi någonsin träffat. När klockan var 16.00 träffade vi en spanior som vi började förkröka med, smirnoff och schweppes :) och champangen får vi ju då inte glömma på spaggens födelsedag och allt. Efter det vilda förkröket så började vi fixa i ordning oss för kvällen, smink. hårfixning och allt som följer med.

När allt var klart begav vi oss mot "söder" där modevisningen i skateparken var (den alternativa såklart!). När vi gick på gatorna fick vi väldigt mycket uppmärkamhet i högklackat. Vi hittade inte till skateparken och satt oss då på en bar där vi drack våran första Cosmopolitan i vårat liv. När vi var påväg till city förstod vi att det skulle ta en evighet med högklackat, så vi hittade en "cykeltaxi".... Vilken var en kille med en fyrkantig plywood låda framför styret på cykeln. Vi lyckades övertala honom att vi skulle sitta i lådan och få skjuts hela vägen till city, där hans flickvän väntade på honom. När vi satt i lådan körde han som en galning och vi skrattade som aldrig förr! Något av de roligare upplevelsern.

Sen rann tiden iväg med några danskar på en Irish Pub. Öl och Sambucca = gooooot :).

For more information ask us, Jess & Annabanana


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0