Köpenhamn dag 2

Efter några timmars sömn och några lingongrova var vi redo för en upptäcksfärd i Köpenhamn. Vi begav oss in till City där vi satte oss på ett café för att ta en latte, sedan strosade vi runt staden. Vi kom till vad som kändes som Köpenhamns SOHO (eller SOFO kanske) där vi hittade en butik som vi bara älskade, de hade vintage blandat med nya speciella grejer och allting var asballt! Det gick ju inte att köpa allt i butiken men vi kom ut med några bra köp, bl.a solbrillor. Sedan gick vi där och kände oss allmänt coola men efter ett tag tröttnade vi på det och satte oss på en restaurang och åt lite hmm frukost/lunch/middag.. Eftersom det var modeveckan, gick vi till hotellet där Paris Hilton bodde ( och såg henne åka förbi i hummer limousin)  för där var det en utställning. 

  När vi var tillbaka på hostellet tog vi en powernap och började sedan fixa oss inför kvällen ( innan vi började föra den här gången)  Klockan var cirka 17.00 och vi satte oss ute med Leffe och Göran och drack Champagne, senare på kvällskvisten fick vi sällskap av två tjejer från Borås och två Norskor och vi satt där ute och hade trevligt. 
  Sedan var det dags att dra ut, på vägen in mot city köpte vi smirnoff på 7eleven. Vi drog till nåt ställe och tog några shots och sen hamnade vi på AustralienBar.  Anna hade tur för det var hennes födelsedag (nästan) så¨det blev gratis Cosmopolitan. Många roliga människor träffade vi denna kväll också  bl.a danskarna vi träffat dagen innan.  Efter att ha festat i 12 timmar kände vi att det var tags att sova lite..

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0